«Ας μιλήσουμε για τη διάθεσή μας!!» - Ομάδα γυναικών στο Κοινωνικό Κέντρο στην Ταρέλλα

by caritas-hellas Οκτώβριος 19, 2017 13:53
Mε αφορμή την «Ημέρα Ψυχικής Υγείας 2017», την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, από τις έντεκα το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι, θα πραγματοποιηθεί στο Κοινωνικό Κέντρο της Κάριτας Ελλάς, στην οδό Ταρέλλα 3, συνάντηση ομάδας γυναικών με θέμα «Ας μιλήσουμε για τη διάθεσή μας!!».

Στόχος θα αποτελέσει η ενημέρωση των γυναικών σε θέματα που αφορούν την ψυχική διάθεση, η παρουσίαση μεθόδων αρχικής διαχείρισης και αυτο-φροντίδας, καθώς και η ενδυνάμωσή τους μέσα από βιωματικές ασκήσεις και ομαδικές δραστηριότητες. Θα συντονίσει η Ψυχολόγος του Κοινωνικού Κέντρου Βασιλική Πλαρινού.

Δηλώσεις συμμετοχής στην Κοινωνική Υπηρεσία του κέντρου (Ταρέλλα 3), στο 210-5225659 και/ή στο secretarytarella@gmail.comΘα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Let’s talk about how we feel…!!

In the event of the World Mental Health day 2017, on Friday the 20th of October, women’s group will be held from 11.00 am to 13.00 pm, in Caritas Hellas Social Spot at Tarella 3.

Basic aim of the group will be to provide information and raise awareness on mental health issues and mood as well as to present tips in managing, at an initial stage, symptoms of mood difficulties and self-care. Psychological strengthening will be achieved through group exercises.

For participations contact us at 210-5225659 or via e-mail: secretarytarella@gmail.comPriority string will be placed on.

..... دعونا نتحدث عن مزاجنا

10 الساعة 11.00 الى 13.00 سيعقد في المركز الجتماعي للكاريتاس / يوم الجمعة 20
فريق النساء بمناسبة يوم الصحة النفسية 2017 والهدف من ذلك هو اطلع النساء على المسائل
المتعلقة بالصحة العقلية وعرض اساليب الدارة الولية والرعاية الذاتية .ايضا تقويتها من خلل