Διερμηνέα Ουρντού αναζητά η Κάριτας Ελλάς

by caritas-hellas Οκτώβριος 11, 2017 12:25

Έναν Διερμηνέα - Πολιτισμικό Διαμεσολαβητή Ουρντού αναζητά η Κάριτας Ελλάς για την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς: α) Αίτηση, β) Συνοδευτική Επιστολή, γ) Πλήρες Βιογραφικό τους Σημείωμα στην ελληνική γλώσσα με την όποια προϋπηρεσία τους, σε επιμορφωτικά Σεμινάρια, την απόκτηση άλλου πτυχίου ή μεταπτυχιακού τίτλου ή ειδικότητας κ.λ.π. και άλλα κατά την κρίση τους χρήσιμα βιογραφικά  στοιχεία για την τεκμηρίωση των τυπικών τους προσόντων και δ) Φωτοτυπία του Δελτίου της Ταυτότητάς τους.

Τα δικαιολογητικά αυτά μπορούν οι ενδιαφερόμενοι :
1.- Να τα υποβάλλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: caritashellas@caritas.gr  και με ένδειξη τον κωδικό της θέσης ΔΙΕΡ-ΠΔ 10/17, Πρόγραμμα «Μετάβαση», Αθήνα.
2.- Να τα ταχυδρομήσουν με συστημένο φάκελο ή με courier στη διεύθυνση: Κάριτας Ελλάς, Οδός Καποδιστρίου 52, 104 32 - Πλατεία Βάθη, Αθήνα, όπου πάνω στον  φάκελο θα αναγράφεται η ένδειξη του κωδικού της θέσης ΔΙΕΡ-ΠΔ 10/17, Πρόγραμμα «Μετάβαση», Αθήνα.
3.- Να τα καταθέσουν αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο, γραπτώς, από αυτούς άτομο, στη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς, Οδός Καποδιστρίου 52, Πλατεία Βάθη, Αθήνα, κατά τις ώρες από 9 π.μ. έως 2 μ.μ. καθ’ όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας.

Στην περίπτωση αποστολής του φακέλου ταχυδρομικώς ή με courier, το εμπρόθεσμο του περιεχομένου του (Αίτηση, Συνοδευτική επιστολή, Βιογραφικό σημείωμα και Φωτοτυπία του Δελτίου Ταυτότητας), κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής (ΕΛΤΑ - COURIER κ.λ.π.), ο οποίος, μετά από την αποσφράγισή του, επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Καταληκτική προθεσμία παραλαβής από τη Γραμματεία της Κάριτας Ελλάς των αιτήσεων και των αντίστοιχων δικαιολογητικών, ορίζεται η Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε εδώ

Για να δείτε την αίτηση πατήστε εδώ